Sykehusbarn.no logo menu

Bedriftssamarbeid

Stiftelsen Sykehusbarn er helt avhengige av støtte fra private givere, organisasjoner og bedrifter. Vi mottar ingen offentlig støtte.

Donasjon fra AFGruppen. Harald Skytten Berg, Siri F Hafsteen og Christian Roth Foto: AFGruppen

Vi søker flere sponsorer og samarbeidspartnere!

Som sponsor og samarbeidspartner bidrar din bedrift som en viktig støttespiller i et konkret prosjekt, eller støtter Stiftelsen Sykehusbarn på generell basis.

Stadig flere bedrifter ønsker å påvirke samfunnet positivt og ta sosialt ansvar. Ønsker du også å støtte Stiftelsen Sykehusbarns arbeid kan du gjøre det på generell basis, eller vi kan finne konkrete prosjekter sammen. 

Det er flere måter å støtte på

Vi er opptatt av at støtten vi får i størst mulig grad skal brukes til formålsaktiviteter som kommer barna på sykehus direkte til gode. For å få til dette er vi helt avhengig av å ha en liten administrasjon for å ha en langsiktig og rasjonell planlegging og drift.

Du kan støtte oss med penger, fysiske gaver, kompetanse og tid. Sammen finner vi løsninger som gir effektiv drift av stiftelsen og som også skaper stolthet og engasjement i din bedrift.

For å trygge deg som giver er vi medlem av Innsamlings-kontrollen. Innsamlingskontrollen overvåker og kontrollerer alle aktører som samler inn penger til gode formål i Norge.

Vurderer din bedrift å støtte Stiftelsen Sykehusbarn vil vi gjerne høre fra deg.

Se også...

Publisert 10. jun 2020

Billettkjøpere har gitt 600 000 kroner til barn og unge på sykehus

Et nytt år går mot slutten. I 2019 bidrar billettkjøpere over hele landet med over 600 000 kroner til Stiftelsen Sykehusbarn. Med disse pengene kan Stiftelsen Sykehusbarn skape flere magiske øyeblikk og gode opplevelser for barn og unge på sykehus.

Publisert 10. jun 2020

Et lekent samarbeid

Leketøys kjedene Ringo og Kozmos arrangerte stor leketøysmesse i fjor høst. Etter messen donerte de to kjedene og deres leverandører leker til Stiftelsen Sykehusbarn.

Publisert 10. jun 2020

Fikk 825 000 kroner fra julehandelen

Hver gang du og jeg tæppet kortet vårt i desember, ga BankAxept ti øre til Stiftelsen Sykehusbarn. Dette utgjorde hele 800 000 kroner som stiftelsen fikk i en fantastisk julegave.